Sumber Daya ManusiaHuman Resources

QAC-UB staff will give great impact to the quality of services. QAC staff have competence according to their education, training and experience. The head of QAC should assure that competence and experience needed follows on the performance of organization. To perform good Quality Management System, QAC-UB has tasks as follows:
  1. To position the staff according to their competence at relevant position to assure the service quality was granted.
  2. To conduct training and assistance for the beginners
  3. To evaluate process, performance and action needed.
  4. To assure  involving and awareness of staff to achieve quality goals.
  5. To maintain records in accordance with training and work experience of the staff.
QAC staff is a representative from faculty or study program at UB. The staff was selected according to the recommendation from colleagues and approved by the Dean of Faculty or the Head of study program. [show-team layout='grid' style='img-square,img-white-border,text-left,img-above,2-columns' display='photo,position,social,email,name']

Setiap personel yang terlibat dalam PJM UB sangat berpengaruh besar terhadap mutu produk jasa layanan. Di dalam organisasi PJM UB, setiap personel memiliki kompetensi berdasarkan pendidikan, pelatihan dan pengalaman. Ketua PJM UB akan selalu memastikan bahwa kompetensi dan pengalaman yang dibutuhkan sesuai dengan standar kinerja organisasi yang efektif.

Untuk memenuhi tuntutan terhadap tanggung jawab sebagaimana ditetapkan dalan SMM, maka PJM UB:

1. Menempatkan personel yang sesuai dengan kompetensinya pada bidang yang relevan sehingga mutu produk jasa layanan terjamin.
  2. Mengadakan pelatihan bagi anggota baru dan pendampingan bagi pemula.
  3. Mengevaluasi efektivitas proses, kinerja dan tindakan yang dilakukan.
  4. Memastikan keterlibatan dan kepedulian tiap personil dengan kontribusinya dalam usaha pencapaian sasaran mutu.
  5. Pemeliharaan rekaman sesuai dengan pelatihan dan pengalaman kerja.

Personil PJM UB adalah perwakilan dari masing-masing fakultas/program, dipilih sesuai rekomendasi sejawat dan atas persetujuan pimpinan fakultas/program. Berikut ini adalah personil PJM UB saat ini, sesuai struktur organisasi:

[show-team layout='grid' style='img-rounded,img-white-border,text-center,img-above,2-columns' display='photo,position,name']

Export date : Tue, 19 Sep 2017 17:00:42
Exported from [ http://pjm.ub.ac.id/profile/human-resources/ ]